Kontakta oss på Byggplåtar

Vi tillverkar kundanpassad byggplåt för användning på fasader, fönster, dörrar och tak. Vi kan leverera våra plåtar i hela Sverige till både privatpersoner och företag.

Vårt främsta mål är att leverera högkvalitativa byggplåtar och tillbehör som är skräddarsydda för ditt specifika projekt. Vi strävar efter precision och har en felmarginal på endast 0-3 mm på våra plåtar - allt för att säkerställa att de passar perfekt för ditt byggprojekt.

Har du frågor om en produkt eller din beställning? Tveka inte att höra av dig till oss på Byggplåtar. Vi finns här för att hjälpa dig med vår expertis och support för att säkerställa att du får plåtar som uppfyller dina förväntningar.

Kontaktuppgifter:

Telefon: 08-91 61 01
Mail: info@byggplatar.se
Adress: Edeby Andersberg 39, 741 91, Knivsta

Öppettider:

Måndag: 07-16

Tisdag: 07-16

Onsdag: 07-16

Torsdag: 07-16

Fredag: 07-16

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

Leveransvillkor Byggplåtar

Vi erbjuder fri frakt på beställningar över 9000 kr, annars tillkommer en fraktkostnad på 499 kr inom Sverige. Du kan läsa mer om alla våra köpvillkor här.

Leveranstid

Leveranstiden är normalt mellan 2-7 dagar. Om det finns någon avvikande leveranstid för en specifik produkt står det angivet på respektive vara. Vi reserverar oss för eventuella förseningar som vi inte har kontroll över som kan uppstå på grund av yttre faktorer eller av tredjeparts fraktbolag.

För att säkerställa att leveransen kan utföras på ett smidigt sätt behöver fraktbilen ha tillräckligt med utrymme för att köra fram till din orderadress. Vid begränsad framkomlighet skickas varorna till närmaste terminal.

Fraktskada

Vi samarbetar med både Schenker och DHL för våra leveranser. Det är viktigt att du går igenom leveransen noggrant och ber chauffören notera eventuella fraktskador på fraktsedeln. 

Om en produkt har blivit skadad under transporten måste en skadeanmälan göras inom 7 dagar efter att leveransen har utförts. Detta är nödvändigt för att vi ska kunna inleda ett ärende med fraktbolaget. Skadeanmälan som inkommer efter 7 dagar avskrivs skadeanmälan direkt utan någon ersättning. Det är därför viktigt att agera snabbt om du upptäcker några skador på dina levererade produkter.